banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Türkiye’nin gururusunuz’’

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Uluslararası müsabakalarda derece yapan Büyükşehir Kağıtsporlu sporcularla bir araya geldi. Sporcuları makamında ağırlayan ve başarılarından dolayı bir kez daha tebrik eden Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gururusunuz. Sizler ülkemizdeki her gence örneksiniz” dedi. Kağıtspor yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, sporculara hediyelerini de takdim etti.

 

“SPORU TEŞVİK EDECEK PROJELER ORTAYA KOYUN”

Uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporculara, sporu mümkün olduğu kadar gençler arasında yaymaları konusunda sorumluluk almalarını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu konuda sizlere ne görev düşüyorsa yapmanızı istiyorum. Teşvik edecek çalışmalar, projeler ortaya koyun. Unutmamak gerekir ki, sağlıklı toplum sporla oluşur. Yakaladığınız bu başarılar nedeniyle sizleri bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıtspor Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal’ın da hazır bulunduğu birliktelikte, sporcular kendilerine her türlü imkân sağlayan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

 

“SİZLERİN YANINIZDAYIZ”

Avrupa Karate Şampiyonu Tuba Yakan, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonu Şeyhmuz Ertem, Avrupa Bölgeler Şampiyonası Karate Ümit Genç Takımlarda Dilara Ergün, Fatma Naz Yenen, Gülsen Demirtürk, Dilruba Karasu ile Rabia Şentürk, İslam Oyunlarında Mehmet Yakan ve Rabia Kaya, Ümitler Avrupa Judo Cup’ta Müberra Güneş ile Ömer Kemal Aydın, Balkan Karate Şampiyonası’nda Kadir Kaan Bekler, Avrupa Eskrim Satallite Turnuvası’nda Dilara Ünal, Balkan Judo Şampiyonası’nda Bronz Beyza Özdemir ve Masa Tenisi Balkan Şampiyonasında boy gösteren Betül Töz de ziyarette hazır bulunan isimlerdi. Karaosmanoğlu son olarak da, “İnşallah sizlerin sayıları artacak ve daha büyük başarılarla bizi gururlandıracaksınız. Sizlerin yanınızdayız” ifadelerini sarf etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751