Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yatırımlarla kentimize değer katıyoruz’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Otlukaya ile Şehitler Cami Dernek Başkanı Sinan Yaşa ve yönetimini konuk etti. Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca Kirazpınar Emlak Konut 1. Etap Site Yönetim Kurulu Başkanı Şenay İnal Kaçar ve yönetimi ile de bir araya geldi. Yerel yönetimler olarak toplumun nabzını tutarak halkın taleplerine dikkatle yoğunlaştıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın daha kaliteli bir kentte yaşaması için hizmetler üretiyoruz. Altyapı ve üst yapıda yeni yatırımlarla kentimize değer katıyoruz” dedi.

 

“DAHA AKTİF BİR YAŞAMIN İÇERİSİNE ÇEKMEK İSTİYORUZ”

Bizim kültürümüz inanılmaz zengin bir kültür, tarihimizde de her zaman şanlı bir millet olmuşuz diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletimizin şehir hayatın da huzur içerisinde yaşasın istiyoruz. Gerek mahallelerimiz gerekse sitelerde oturan vatandaşımızın mutluluğu için birçok adım atıyoruz. Sosyal hayatın içerisinde daha fazla olması gereken gençler için hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Ülkemizin geleceği daha güçlü olması da bu anlayışın büyümesiyle olacaktır. Sitelerde oturan ve binaların içerisine yaşamlarını sürdüren kardeşlerimizi daha aktif bir hayatın içerisine çekmek istiyoruz” diye konuştu.

 

“DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR, BUNU BİLİYORUZ”

Türkiye’ye model ve öncü bir Kocaeli” hedefiyle 2004 yılında yola çıktıklarını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “O günden bugüne kadar önemli mesafe kat ettik. Kentimizi bu hedefe, ilçe belediyelerimizle ve hemşerilerimizle birlikte el ele yaklaştırdık. İlçe belediyelerimizle uyum içinde insanımıza hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Kocaeli’mizde hiç bir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızı, en yakın dostlarımız, kardeşlerimiz kabul ederek çalıştık. Kocaeli’mizi modern ve model bir kent haline getirme yolunda yapılanlar, elbette yeterli değil, daha yapacak çok işimiz var; biliyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“BİZDE BU HİZMET AŞKI VE SEVDASI TÜKENMEZ”

Halkımızdan aldığımız güçle; el birliğiyle gönlümüzdeki örnek ve öncü Kocaeli’yi vatandaşımızın desteğiyle kuruyoruz, kuracağız diyen Karaosmanoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bütün bu fedakârca yapılan çalışmalar ve bu güzel hizmetler için tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de hizmet aşkı bitmez. Biz de bu sevda tükenmez. Vatandaşımız bize inandı. Allah’ın izniyle nice hizmeti halkımızla buluşturacağız. Kocaeli’miz ihya olacak.” Görüşmeler karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817