banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU; "YİNE MİLLETİMİZ KARAR VERECEK"

Burada yaptığı konuşmada Karaosmanoğlu, “2023 ve 20171 hedeflerine ak kadrolar taşıyacaktır” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Antikkapı Restaurant’ta Doğu ve Güneydoğu’lu İş Adamları, İş Kadınları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Kanaat Önderleriyle buluştu. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sağlandığı birliktelikte AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullar Eryarsoy ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Birliktelikte ki konuşmasına bugün aranızda büyükşehir belediye başkanı olarak değil, Büyük Türkiye, Büyük Kocaeli ailesinin bir ferdi olarak bulunuyorum diyerek başlayan Karaosmanoğlu, “Bizim için milletimiz, vatanımız her daim politikanın önündedir. Siyasetin önü ne zaman tıkanmışsa, milletimiz en doğrusuna karar vermiş, Türkiye’nin önünü açmıştır. İnşallah, 24 Haziran’da da en doğrusuna, Türkiye için en faydalısına yine milletimiz karar verecektir” dedi.

“TÜRKİYE BU İSTİKRAR SAYESİNDE BÜYÜDÜ”

İnanıyorum ki, aziz milletimiz; İstikrarın sürmesi, 16 yıllık AK Parti iktidarının devam etmesi için Mührü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin atına ve milletvekilliği seçiminde de güçlü meclis için yine AK Parti’nin altına basacak ve Ülkemizi 2023 ve 2071 hedeflerine ak kadrolarla taşıyacaktır diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kesintisiz istikrarla, daha da güçlenmemiz lazım. Türkiye’nin kesintisiz istikrarla büyümeye ihtiyacı var. Hepimiz farkındayız. Dünya yeniden kuruluyor. Türkiye’nin yeniden kurulan dünyada güçlü bir şekilde var olması, sözünü en yüksek perdeden söyleyebilmesi için, güçlü olması şarttır. Türkiye’nin kaderini, artık koalisyon dönemlerine mahkûm edemeyiz. Gereksiz siyasi tartışmalarla kaybettiğimiz zamanın haddi hesabı yok. Sen ben kavgasıyla, sağ sol çatışmasıyla bu ülke çok zaman harcadı. AK Parti’miz güçlü iktidarıyla, Türkiye’yi 16 yıldan beri yönetiyor. Türkiye bu istikrar sayesinde büyüdü. Bu istikrar sayesinde dünya devletlerinin karşısında dimdik dikiliyor” şeklinde konuştu.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DEVAM DİYORUZ”

Türkiye’nin daha da güçlenmesini, dünyada oyun kurucu ülke olmasını istemezler diyerek konuşmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Avrupa bunun için tamam diyor. Çünkü İslam âleminin umudu Türkiye’nin ışığını söndürmeye çalışıyorlar. Ama nefesleri yetmeyecek, Türkiye’yi söndüremeyecekler. Ne yaparlarsa yapsınlar, göklerden gelen bir karar var. Allah’ın izniyle Türkiye, 24 Haziran’da yeniden doğacak. Hepimiz elbette iyi biliyoruz ki, Türkiye son kaledir. Biz de olmasak, gönlü geniş milletimiz olmasa, bu mazlumlar kime sığınacak? Gönül Coğrafyalarımız,1,5 milyarlık İslâm Âleminin umudu biziz. 24 Haziran’da onlar da bizim gibi, heyecanla, duayla sonuçlara kilitlenecektir. Mücadele, Türkiye’nin istikbalidir. İslâm dünyasının saadetidir. Biz bunun için devam diyoruz. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, güçlü Türkiye için devam diyoruz” ifadelerini sarf etti.

“GÜÇLÜ STK’LAR GEÇLÜ MECLİSE BÜYÜK KATKI VERECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’de yapılan her hizmette halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın büyük katkısı olduğunu da dile getirirken, demokrasinin gelişmesinde fikirleriyle destek olan herkese teşekkür etti. Yerelden kalkınmanın oluşmasında STK’ların büyük önemi olduğunu da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’den baktığımız her doğru pencere bugün ülkemizin kalkınmasına dönük yeni atılımlara enerji vermektedir. Şunu belirtmem gerekir ki STK’larımız tarihi öneme sahip 24 Haziran seçimleri için güçlü Cumhurbaşkanına ve güçlü Meclise büyü katkı verecekler. STK’larımızın üzerine düşen görevi yerine getireceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu. Birlikte bir selamlama konuşması yapan AK parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’da, “Bugün burada yer alan ve her daim kentimiz için desteklerini esirgemeyen tüm STK temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki güçlü Türkiye’nin oluşmasında sizlerin çok büyük katkı olmaktadır, olmaya da devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751