Başkan Karaosmanoğlu Zafer Bayramı’nı kutladı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bayram mesajı ile Kocaelili hemşehrilerinin ve bütün Türk Milleti’nin zafer bayramını kutladı.

 

90’INCI YILI KUTLANIYOR

26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz’un, 30 Ağustos'ta düşman birliklerinin kesin hezimete uğratılmasıyla birlikte kazanılan zaferin 90’ıncı yılı; bütün yurtta ve Kocaeli’nde coşkuyla kutlanıyor.

 

BİR DAHA İŞGAL YAŞANMASIN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve bütün Türk Halkı’nın Zafer Bayramı’nı kutladı.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, binlerce şehidin kanıyla sulanmış bu aziz vatanın önemine vurgu yaparak, Allah’ın milletimize bir daha işgal günleri yaşatmamasını diledi.

 

KARDEŞÇE YAŞAMAK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZDİR

Başkan Karaosmanoğlu mesajında şöyle dedi: “Bugün alnı ak, başı dik olarak gezebiliyorsak, o kahraman insanların canlarını bu vatan uğruna feda etmelerinin hürmetinedir. Aziz milletimizin bunun bilincinde olarak, bugün de var olan hainlere fırsat vermeden birlik ve beraberliğini koruyup, huzur içinde kardeşçe yaşaması en büyük dileğimizdir.

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Memleketimizin dört bir yanından gelmiş, bağımsızlık ve özgürlük için mücadele vermiş şehit ve gazilerin çocukları, torunları olan bizlerin, bu güzel ülkenin kıymetini bilmemiz ve hep birlikte ülkemizi çok daha güzel yarınlara ulaştırmamız gerekir. Bu vesile ile bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun!”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817