BAŞKAN KARAOSMANOĞLU,"MODEL BİR KENTİMİZ VAR"

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarlar ve azalarla olan birlikteliklerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kocaeli'nin her ilçesinden vatandaşları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamında konuk eden Karaosmanoğlu, son olarak da Halıdere Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz ve Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan ile azalarıyla buluştu. Her zaman milletin gönlüne girme hedefiyle hareket ettiklerini görüşmelerde vurgulayan Karaosmanoğlu, "Ülkemize ve milletimize hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyoruz. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine muhtarlarımızla birlikte ulaşacağız" dedi.

"KENDİNE HAS GÜZELLİKLERİYLE BİR YAŞAM MERKEZİ"

Halıdere Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz ve azalarının ağırlandığı görüşmeye Halıdere Tarım Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Mensur Keskin, Halıdere eski Belediye Başkanı Niyazi Çakır ve çevre sakinleri de katıldı. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman'ın da eşlik ettiği ziyarette Halıdere'deki hizmetler ve ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar üzerine görüşmelerde yapıldı. Şehir merkezinde ne varsa kentin en uzak ücralarında o olacak parolasıyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Halıderemiz kendine has özelliği ve güzellikleriyle huzur dolu bir yaşam merkezidir. Halıdere'nin gereksinimlerini ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Muhtarımızla birlikte hizmet etmeye ve eksiklikleri tamamlamaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı.

"KADERİNE KÜSMÜŞ BİR KOCAELİ VE GÖLCÜK VARDI"

Türkiye'nin yaşadığı gelişmeden ve kalkınmadan ülkemizin adeta sanayi başkenti olan Kocaeli’nin ve Gölcük’ün de önemli pay aldığını görüşmede ifade eden Karaosmanoğlu, "Bundan 15 yıl önceki Gölcük’ten bugün eser yok. 2004’te Büyükşehir Belediyesini devraldığımızda hatırlıyorum, hâlâ 1999 Marmara Depremi’nin etkilerinden kurtulamamış, kaderine küsmüş bir Kocaeli ve Gölcük vardı. Bugün güneş gibi parıldayan, model bir kentimiz var. Bırakın Türkiye’yi, dünyaya model olan bir kentte yaşıyoruz artık. Bu başarı sivil toplum kuruluşlarımız, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızın başarısıdır. Bizim tek derdimiz, milletimize hizmet etmektir. Bu nedenle de; ben yok, biz var deriz. 2023 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız" ifadelerini sarf etti.

"GECE GÜNDÜZ KOŞAN İNANMIŞ İNSANLARIN DAVASIDIR"

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını da kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geriye dönüp baktığında hem ülkemizde, hem şehrimizde pek çok güzel hizmetler yaptıklarını ifade ederek, "Bu hizmetlerin tümünde muhtarlarımızın ve azalarının emeği var. Allah hepinizden razı olsun. İnanıyorum ki, bu aziz millete hizmet etmenin mükâfatını Rabbim verecektir. Çünkü bu hizmet etme davası samimi ve beklentisiz olarak gece gündüz koşan, inanmış insanların davasıdır. Çünkü bu dava, Allah sizlerden razı olsun duasını almak için çabalayan insanların davasıdır" diye konuştu. Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ve İSU'nun beraber gerçekleştirdiği alt yapı ve üst yapı projeleri için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Muhtar Yaşar Doğan, Mehmet Ali Paşa'da ortaya yeni çıkan ihtiyaçları Başkan Karaosmanoğlu'na aktarmayı da ihmal etmedi. Birliktelik karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817