banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Karaosmanoğlu’na pastalı kutlama
 Yerel seçimlerin ardından 3. dönem için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile Lastik İş Sendikası yönetimini kabul etti. Oda başkanı Tolga Ok ile yöneticiler, üzerinde ‘3. dönem başkanlığınız hayırlı olsun’ yazan Başkan Karaosmanoğlu’nun fotoğrafı ve nazar boncuğu bulunan pastayla kutlamaya geldi.

 NAZAR BONCUKLU PASTA

İlk olarak İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu’na pastalı kutlama yapıldı. Üzerinde Başkan Karaosmanoğlu’nun fotoğrafının yanı sıra nazar boncuğu bulunan ve ‘3. dönem başkanlığınız hayırlı olsun’ yazan pastayı yanlarında getiren Ok, Başkan Karaosmanoğlu’nu tebrik etti.

 TEBRİK VE KUTLAMA

Başkan Karaosmanoğlu’nu tebrik etmek ve kutlamak amacıyla böyle bir jest yaptıklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, “Başkanımızın bundan sonra da önemli hizmetlere imza atacağına inanıyorum” diye konuştu.

‘HERKESİN BAŞKANI’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Herkesin Başkanı’ olarak ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu’na baret de hediye edildi.

LASTİK İŞ DE ZİYARET ETTİ

Öte yandan Lastik İş Sendikası Başkanı Abdullah Karacan ve yönetimi de Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751