BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'NDAN ANLAMLI ZİYARETLER

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da bir dizi teknik inceleme çalışmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisinden dolayı üçüzlerine ayrı ayrı Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerini veren ve bugün yedi yaşına basan Yurtoğlu ailesine konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, 15 Temmuz Gazisi Yunus Emre Köse’yi de ziyaret etti.

 

BABALARININ VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde oturan Yurtoğlu ailesinin 7 yıl önce dünyaya gelen ve 'Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan' adını verdikleri üçüz bebekleri evlerinde ziyaret etti. Darıca ilçesinde oturan Emine ve Serdar Yurtoğlu çifti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını verdikleri çocuklarının bugün 7 yaşına geldiğini ifade ederek, bu isimleri verdikleri için gurur duyduklarını belirttiler. Baba Serdar Yurtoğlu ise kendi babasının 7 yıl önce vefat ettiğini, sağlığında Cumhurbaşkanımıza olan sevgisinden dolayı eğer erkek çocuğun olursa adını Recep Tayyip koyarsın dediğini belirterek, “Üçüz olunca Cumhurbaşkanımızın üç ismini ayrı ayrı birden koyduk” dedi.

 

YURTOĞLU AİLESİNE MUTLULUK DOLU BİR YAŞAM DİLEDİ

Yurtoğlu ailesinin ayrıca Mustafa ve Mahircan isimlerinde ayrıca iki çocuklarının olmasıyla beş evlada sahip olmalarının ayrı bir mutluluk olduğunu da ifade eden Yurtoğlu ailesini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu’na, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da eşlik etti. Çocuklarla yakından ilgilenen ve beş çocukla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Karaosmanoğlu, üçüzlere hediye takdim etmeyi de ihmal etmedi. Üçüzlerle dünyaya geldikleri 2009 yılından bu yana yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, Yurtoğlu ailesine mutluluk ve huzur dolu bir yaşamda diledi.

 

15 TEMMUZ GAZİSİNİ DE ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde yaşayan ve 15 Temmuz Gecesi Pendik’te girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan polis memuru Yunus Emre Köse’yi evinde ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu burada, “FETÖ darbe girişimine direnen milletimize siz kahramanlarımıza çok şey borçluyuz” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817