Başkan Karaosmanoğlu’ndan Derince’deki hizmetlere övgü

 

Derince’de son dönemde hizmete açılan bilgi evleri arasında yer alan Fatih Mahallesi’ndeki Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe genelinde eğitime yönelik yapılan çalışmalardan övgüyle bahsetti

 

Eğitime 4 milyon TL’lik katkı

Eğitime verilen önemin artarak genişlediği Derince’de birbiri ardına açılan bilgi evleriyle öğrencilerin ve vatandaşların yeni eğitim alanlarına kavuşmasına imkan sağlanırken, diğer taraftan okullara yapılan katkılarla eğitim dostu bir yönetim anlayışı sergileniyor. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın öncülüğünde geride kalan 4,5 yıllık süreçte milli eğitim camiasına yönelik yapılan çalışmalara yaklaşık 4 milyon TL’lik kaynak aktarılırken bunun yanı sıra birçok bilgi, sanat ve spor merkezi de hizmete açıldı.

 

Bilgi, sanat ve spor merkezleri açıldı

Derince Belediyesi bu süreçte Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı bilgi evleri dışında Mersincik Bilgi ve Sanat Evi, Kusachi Hobi Akademisi, Derince Belediyesi Gençlik Merkezi, Yenikent Sosyal Tesisleri ve Çınarlı Mahalle Konağı’nı hizmete açtı. Bu beş merkeze ilaveten Sırrıpaşa Kurs Merkezi’nde de çeşitli kurslar düzenleyen Derince Belediyesi, binlerce öğrenci ve kursiyere, ilçe halkından gelen taleplere göre birbirinden farklı kurslar düzenleyerek önemli bir eğitim hizmeti sunuyor.

 

‘Başkan Alemdar’ın önemli hizmetleri var’

Çınarlı Mahallesi’nde hizmete açılan KOMEK Kurs Merkezi için ilçeye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Derince ziyaretleri kapsamında Fatih Mahallesi’nde yer alan Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’ni gezdi. Burada kursiyerlerle sohbet edip, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, Derince’de eğitim alanında yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Başkan Alemdar’ın eğitim noktasında çok önemli hizmetleri olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817