BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NUN BAYRAM MESAJI
 Ramazan Bayramı mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; “Ramazan Bayramı’nı, dost ve akrabalarımızla yakınlığımızı hatırlamak, perçinlemek için fırsat bilmeliyiz. Bayramlar sıla-i rahim yapıp akrabalarımızı ziyaret ettiğimiz, küskünlerin barıştığı, anne-babalarımızla, kardeşlerimizle dost ve akrabalarımızla kaynaştığımız müstesna günlerdir. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve gönülleri fethetmeliyiz” dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRELİM

Başkan Karaosmanoğlu mesajında devamla, “Üç günlük dünyaya beş günlük prim veremeyiz. Selâmlaşacağız, hasbıhal edeceğiz, kucaklaşacağız. İncecik, zarif Ramazan hilâli nurdan bir tebessüm gibi hepimizin üzerine doğuyor. İşte o hilâl gibi, biz de birbirimize içtenlikle gülümseyeceğiz. Adil, şefkatli olacağız…

Sevgili hemşerilerim, Ramazan boyunca olduğu gibi Ramazan’dan sonra da fakirleri unutmayalım, Onların sofralarına konuk olalım, onları da sofralarımızda konuk edelim, yardım sadece Ramazan ayına mahsus bir haslet değildir. Yıl boyunca ihtiyaç sahiplerini sevindirelim.

 

KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞALIM

Bugün dünyanın dört bir yanında acı çeken, zulüm gören din kardeşlerimiz başta olmak üzere, bütün insanlığın, Mübarek Ramazan Bayramı hürmetine kalbi ferah, gönlü şen, yuvası huzurlu olsun diye dualar ediyoruz…Allah, bizlere, birlikte nice Ramazanlar, Bayramlar görmeyi nasip etsin… Kent Bayramlaşması’nda buluşmak dileklerimle, Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817