Başkan Kocaman Cenaze İşleri Çalışanlarını Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan cenaze işleri çalışanlarını ziyaret etti. İstasyon Mahallesi Mezarlığı’nda görev yapan ekiple bir araya gelen Belediye Başkanı Kocaman, istekleri dinlerken görüş alış-verişinde bulundu.

KOCAMAN’DAN YENİ HİZMET BİNASI MÜJDESİ

İstasyon Mahallesi Mezarlığı’nda Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Bahri Özyılmaz’dan bilgi alan Belediye Başkanı Kocaman cenaze hizmetleri ekibini ziyaretinde yeni hizmet binasının da müjdesini vererek “Hemşehrilerimizin en zor ve acı günlerinde yanlarında olarak, 7 gün 24 saat zaman mefhumu gözetmeksizin yapılması gereken tüm çalışmaları büyük bir özveri ve titizlikle yerine getiren tüm cenaze işleri çalışanlarımızı takdir ile takip ediyor canı gönülden tebrik ediyorum. Cenaze hizmetlerinin daha iyi yapılabilmesi için proje aşamasını bitirdiğimiz yeni hizmet binamızında tüm arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817