BAŞKAN KOCAMAN GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

19 Eylül Gaziler Günü’nün 98’nci yıl dönümü münasebetiyle Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mehmet Demir ile birlikte Kartepe’de yaşayan gazilerle bir araya geldiler.  

GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ

Kartepe’de ikamet eden gazilerle Kaymakam Çağlar ve Belediye Başkanı Kocaman sohbet etiler. "Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz" diyerek nesiller boyu taşınacak en şerefli makama nail olan kahraman gazilerimiz ile birlikteyiz diyen Kocaman “Bu ülkenin bağımsız bir şekilde yaşaması ve hayatını sürdürebilmesi bakımından şehitlerimizin ve gazilerimizin verdiği mücadeleyi hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Bugün bu bayrak altında özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817