banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Kocaman’dan 18 Mart Mesajı

Başkan Kocaman mesajında;

Aziz Milletimizin onbinlerce şehit vererek elde ettiği zaferin simgesi olan 18 Mart tarihi, vatan topraklarını koruma ve savunma, vatan uğrunda çekinmeden canlarını ortaya koyan şehitlerimizin destanıdır. Yokluklar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına topyekûn direnişinin gerçek bir destanıdır. Bu destanın her satırında Türk Milletinin gücü, onuru, dik duruşu, cesareti ve feraseti vardır.

Bizi Millet yapan yüksek değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kaldıkça birlik ve beraberliğimizi güçlendirdikçe ülkemiz ilelebet güçlü ve bağımsız kalacaktır. Bunu bozmak, parçalamak isteyen gizli ve açık düşmanlarımız her zaman olacaktır. Bizi biz yapan değerler hiçbir zaman bu mücadelenin kaybedeni olmayacağız. Özgülerin en güzeline layık olan Çanakkale Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatan Başta Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizin ruhları şad olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826