Başkan Kocaman’dan Malatyalılara Geçmiş Olsun Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Malatya Darende Göllüce Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek hemşehrileriyle sohbet etti. İstasyon Mahallesi’nde bulunan dernek binasında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MİLLETÇE KENETLENDİK

Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Geçen hafta Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem hepimizi derinden üzmüştür. Şehitlerimiz, yaralılarımız var. Korkular yaşadık. Buraya gelerek sizlere geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik. Allah bir daha ülkemize deprem yaşatmasın. Yaşanan deprem sonrasında milletçe kenetlenme örneği gösterdik dünyaya. Dua ve yardımlarla devlet-millet bir bütün olduk, çığ gibi büyüdük” dedi. Başkan Kocaman açıklamasın sonunda misafir perverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım, yönetimine ve Malatyalı hemşehrilerilerine gönülden teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817