BAŞKAN KOCAMAN’DAN MİLLİ SPORCULARA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yaptığı çağrıya Kartepeliler de katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepeliler saat 19.19'u gösterdiğinde evlerinin balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan coşkuyla okudular.

                        

KOCAMAN EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Bu etkinlik sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli milli sporculardan İstasyon Mahallesi’nden Aksona Çelik, Sarımeşe Mahallesi’nden Sude Berdan ve Balaban Mahallesi’nden Münir Ertuğ’u ziyaret ederek Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler vererek hayatlarında başarılar diledi.   

 

SENEYE İNŞALLAH MEYDANLARDA KUTLARIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıl dönümünü coşkuyla kutladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs çağrısına hemşehrilerimiz de katılarak evlerinin balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı’mızı büyük bir coşku ile okudular. Kartepeli sporcularımızı ziyaret ederek onlara Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler vererek başarılarının daim olması dileğinde bulunduk. İnşallah bu zor günler geride kalacak, sporcularımızın başarılarını izledikçe gururlanarak onların başarılarına ortak olacağız” ifadelerini kullandı.

 

AKSONA ÇELİK – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıl dönümün münasebetiyle Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda gençler kategorisinde Türkiye ikincisi olan Kartepe Belediyesporlu sporcu Aksona Çelik’e Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.

MÜNİR ERTUĞ - Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıl dönümün münasebetiyle Azerbaycan Bakü’de düzenlenen gençlik olimpiyatlarında karma takımlarda şampiyon olan Judo Ümit Milli Takımı ve Kartepe Belediyesporlu  sporcu Münir Ertuğ’u ziyaret ederek Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.

SUDE BERDAN - Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıl dönümü münasebetiyle Sivas’ta düzenlenen Liseler arası genç kızlar güreş şampiyonasında şampiyon olan Kartepe Belediyesporlu sporcu Sude Berdan’ı ziyaret ederek Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817