BAŞKAN KÖKEN'DEN ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığının destekleri ve Kandıra Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğünün öncülüğünde Kandıra’da 894 çiftçi tohum desteğinden yararlandı.

 İzmit Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşen Tarım ve Hayvancılık destekleme projesi kapsamındaki programa, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarım ve Hayvancılık destekleme projesi kapsamında 2 bin çiftçiye yüzde elli hibeli olarak Arpa, Buğday, Yonca, Tritikale(yem buğdayı), çayır ve mera karşımı, yem bezelyesi, süt otu tohumu dağıtıldı. Kandıra’da ise Tarım ve Hayvancılık destekleme projesinden 894 çiftçi yararlandı.

Başkan Ünal KÖKEN, “KANDIRA, TARIMDA LİDER OLACAK”

 Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde tarımın ne kadar önemli olduğu gösterdik diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Tarım yapmaya uygun ve bereketli topraklarımızın kıymetini biliyoruz. Kandıra tarım kentidir ve bu şekilde büyüteceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz ekelim, biçelim ve üretelim. Memleketimizin temeli çiftçidir ve tarımdır. Bu gücü elimizde tutmalıyız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817