BAŞKAN KÖKEN'DEN KANDIRA GENÇLER BİRLİĞİ BELEDİYE SPOR'A DESTEK

Kandıra GençlerBirliği Belediye Spor kulübü yönetici ve futbolcularıyla bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, futbolcuların antrenmanını izledi, ardından onlarla maçlarla ilgili sohbet etti.

Başkan Köken, “İlçemizin adın futbolda da duyurarak bizleri gururlandıracak olan gençlerimize güveniyoruz. Kandıra GençlerBirliği Belediye Sporun antrenmanlarını sık sık ziyaret ediyoruz. Futbolcularımıza moral ve motivasyon desteğimizi sürdüreceğiz dedi.

“Başkan Ünal Köken’den Futbolculara Birlik Beraberlik Vurgusu”

Antrenmanların ardından Kandıra GençlerBirliği Belediye Spor ile Dilovası arasında oynanan maçta galibiyeti göğüsleyen Kandıra GençlerBirliği Belediye spor oyuncularıyla bu kez yemek programında bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bir takımda en gerekli şey birlik ve beraberliktir. Spor aynı zamanda kardeşliktir, barıştır. Sahada mücadele vererek bizlere galibiyet sevinci yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817