BAŞKAN KÖKEN ESKİ MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ,  Eski dönemlerde görev yapmış  İl Genel Meclis üyeleri Belediye Meclis Üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Başkan Köken misafirleriyle tek tek ilgilenirken, samimi bir ortamda yemek yendi.

Yemekten sonra istişarelerde bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken “ Eski Dönemde Kandıra’mıza hizmet etmiş siz değerli   İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyelerimize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizler buralara sorun değil, çözüm üretmeye geldik. Bizler bir olmalıyız, Kandıra’mız için elele hizmet etmemiz gerekiyor. Biz bu yemeği tertip ederken sizlerin de fikirlerini almak istedik ,sizlerle istişare etmek istedik. Bu toplantılarımızı sık sık yapacağız inşallah, sizlerin önerileriniz bizim için çok önemlidir” dedi.

Meclis üyeleri Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in bu davetine çok memnun olduklarını dile getirdi.   Toplantı hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817