banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN KÖKEN , İSU GENEL MÜDÜRÜ İLE  İLÇEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kış aylarında yoğun yağış sonucu oluşabilecek su baskını ve sel olaylarının yaşanmaması için ilçe merkezinde incelemelerde bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ekibiyle birlikte Kandıra’yı karış karış dolaştı. Çarşı mahallesi ile Kültür Caddesinde incelemelerini sıklaştıran Başkan Köken’e İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç eşlik etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçede sürdürdükleri çalışmalarda birlik ve beraberliği önemsiyor. Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla yola çıktıklarını ve Kandıralı hemşehrilerine en iyi hizmeti sunabilmek için tüm kurumlarla bir arada çalışmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Ünal Köken, kış mevsiminin yaklaşmasıyla çalışmaların hızlandığını ifade etti.  İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç’la birlikte Çarşı mahallesi ve Kültür Caddesinde incelemelerde bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  su baskınlarının oluşabileceği yerleri tespit ettikten sonra ekiplerinin çalışmaları başlatacağını belirtti.

96 mahallesi bulunan ilçede yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parke ve stabilize çalışmalarının da hızla sürdüren ekipler, Kandıra’daki hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751