banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN KÖKEN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

İlçenin tüm bölgelerine eşit hizmet anlayışıyla hareket eden Başkan Köken, halkımıza hizmet ederken bizlere yol arkadaşlığı yapan mahalle muhtarlarımızla ilçemizde hayata geçen ve hayata geçecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk dedi.

96 mahallesi bulunan Kandıra, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in hizmetleriyle gelişiyor. Gelişerek değişen Kandıra’yı mahalle muhtarlarıyla birlikte değerlendiren Başkan Ünal Köken, hizmetin ulaşmadığı mahallemiz kalmayacak. Kandıra Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçları tespit ediyor ve kısa süre içinde bu ihtiyaçları tamamlayacak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz dedi.

 Halk günü dahil olmak üzere tüm vaktini vatandaşlara ayıran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, halkımızın dertlerini, sevinçlerini paylaşmak için daima onların destekçisiyiz. Mahalle ziyaretlerimiz ve çalışmalarımıza yönelik yaptığımız inceleme ziyaretlerimizde hemşehrilerimizle yakından ilgileniyor, onları dinliyoruz diyerek çalışmaların süreceğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751