banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN KÖKEN: "TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE KAPIMIZ 7/24 AÇIK"

Kandıralı vatandaşların 7/24 kapısını çalabildiği sıkıntılarını paylaşabildiği Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hemşehrileriyle bir arada olmayı sürdürüyor. Çarşamba gününü halk günü olarak belirleyen Başkan Köken, o gün sadece vatandaşları dinliyor dertlerini sıkıntılarını çözmek için ekibiyle birlikte çözüm buluyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ve güler yüzlü hizmetten memnun olduklarını her fırsatta dilen getiren halk ise bu durumdan oldukça mutlu.  

Halk gününü yoğun geçiren Başkan Köken, gelen misafirlerini ayakta karşılıyor anlatılanları büyük bir titizlikle dinliyor. Yapılacak  çalışmaları vakit kaybetmeden başlatan , dertleri çözüme ulaştıran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıralılar tarafından sevilmekten ve onlarlar iç içe olmaktan onur duyduğunu belirtti.

Başkan Köken: “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve görüşülmedik tek bir kişi bile kalmayacak"

Başkan Ünal Köken, sözlerinde hizmet sunmaktan duydukları mutluluğu da ifade ederek 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket ettiklerini, proje ve çalışmalarında ise insan odaklı olduklarını kaydetti. Saha ekiplerimizle birlikte çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve  görüşülmedik tek bir kişi bile kalmayacak diyen Başkan Köken’e hemşehrileri  çalışmalarında destek verdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826