banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN KÖKEN’DEN ESNAFLARA ZİYARET
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken yapılan tebrik ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz gün İlçemizdeki çarşı ve pazar esnafını ziyaret etti.
Koltuğuna oturduğu günden itibaren yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Çarşamba günü Çarşı içinde ve kapalı pazar yerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etme imkânı buldu. Ziyaret sırasında esnafın halini hatırını sorarak sıkıntıları dinleyen Köken
 “ Biz kandıra ya hizmet etmek için aday olduk ve sizin desteklerinizle buralara geldik. Sizin bize vermiş olduğunuz bu güven ile Kandıra’yı geliştirmek için gece gündüz çalışıp, Kandıra halkını mutlu edeceğiz” dedi. Bu ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar Köken'e Teşekkür ederek görevinde başarılar dilediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826