BAŞKAN KÖKEN’E UMRE DÖNÜŞÜ ZİYARET
 Kaymakam İsmail Çiçek, Başkanımız bu yoğun iş temposu içinde  hayata geliş gayemizde önemli bir yeri olan Kutsal Mekanımız Mekke ve Medine’ye umre ziyareti yaptılar.  “Allah kabul etsin” dediği ziyarette Başkan Köken’e  etmiş oldukları  dualar için de ayrıca teşekkür ettiler.Umre ziyaretlerinden ötürü mutlu olduklarını ancak aynı zamanda kendilerini özlediklerini ifade eden Kaymakam Çiçek’ten sonra konuşan Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz’da kutsal topraklarda olmanın verdiği huzur ve mutluluğun  hiçbir yerde bulunamayacağını ifade ederek dualarında bizi de unutmayan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, Cenabı Allahtan umrelerinin kabulünü diliyorum dedi.

Sayın Başkanımızla camide karşılaştık ancak makamında da ziyaret etmek istedim. Allah kendilerine hac nasip etsin  diyen Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin’e Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek’e, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz’a yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkürlerini ileten Başkan Ünal Köken, “Orda yapmış olduğumuz tavaflarda dostlarımıza ve özellikle dua isteyen lere, kalbi burada olanlara dualar ettik.Gerçekten çok hoş bir duygu tüm Müslüman kardeşlerimizin peygamberimizin topraklarını görmelerini arzu ederim.Çünkü baktığımız zaman dünya meşakati çok zor. Sürekli iş dünyası yla, çevremizle dünyalık işlerle meşgul olmaktan maneviyatımız olan ibadet hayatımızı maalesef eksiltebiliyoruz. İşte bunları kuvvetlendirme anlamında umre ziyaretlerinin, hac ibadetinin  ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.  Allah tüm Müslüman kardeşlerimize nasip etsin dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817