Başkan Köşker’den Başkent temasları

Marka projeler masaya yatırıldı

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ile birlikte Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ve Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde, Gebze’ye kazandırılacak projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu

MİLLETVEKİLİ OKUR’LA BİRLİKTE

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti’nin her hafta Salı günü gerçekleştirilen Meclis grubu toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı konuşmayı bölge milletvekilleri ile birlikte dinleyen Başkan Köşker daha sonra Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ve Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’yı ziyaret etti. Gebze Belediyesi’nin kente kazandırmak için çalışma başlattığı projelerin ele alındığı görüşmeler kapsamında Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem’e konuk olan Başkan Köşker ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SİNERJİYLE YARATILAN PROJELER

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kentin ilk kapalı Pazar yeri projesine ilişkin arazi tahsisi konusunun ele alındığı görüşmenin yanı sıra yine Gebze’ye kazandırılacak olan buz pateni pisti, Gebze İmam Hatip Lisesi’nin kaldırılarak yeni yerine taşınması mevcut alanın yeni bir meydan olarak düzenlenmesine ilişkin proje ve kente yapılacak okul projeleri için arazi tahsisleri konuları Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ile istişare edildi. Görüşmelerin verimli geçtiğini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Projelerimize hız kazandırmak amacıyla sayın milletvekilimiz Mehmet Ali Okur’un katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz oldukça faydalı geçti.

MARKA ŞEHİRE MARKA PROJELER

Bizlerden ilgi ve alakalarını esirgemeyen sayın genel müdürlerimize teşekkür ediyorum. Gebze’mize marka şehir kimliği kazandıracak projelerimizi sayın bakanlarımızın ve bölge milletvekillerimizin, tüm kamu-kurum ve kuruluşlarımızın yarattığı sinerjiyle en kısa sürede hayata geçirmeyi arzu ediyoruz” dedi. Görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, “Gebze’mizin ve bölgemizin daha yaşanabilir hale gelmesi için, vatandaşlarımızın refahı, mutluluğu için girdiğimiz hizmet yarışımızda durup dinlenmeden mesafe kat ediyoruz. Gebze’mizde ses getirecek yatırımlarımız, hizmetlerimiz katlanarak artıyor. Marka şehre yakışacak nitelikteki projelerimiz bölgemize ve insanımıza şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817