BAŞKAN KÖŞKER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
 Başkan Köşker mesajında, Hz. Peygamberimizin (S.A.V.) Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya bir gecede gerçekleştirdiği semavi bir yolculuk olan Miraç hadisesinin mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olduğunu belirtti.

Miraç Gecesi’nin diğer kutsal gün ve geceler gibi manevi dünyamızı zenginleştiren ve onaran müstesna bir gece olduğunu kaydeden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mesajına şöyle devam etti:

“İç dünyamıza doğru yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler, bizlere günahlardan, kötülüklerden ve her türlü olumsuzluklardan uzaklaşarak yaratıcımız olan Allah’a yönelme fırsatı sunar. Miraç hadisesi de bizlere ilahi rahmet ve huzura erişmenin, hakikat arayışında zirveye ulaşmanın, kalp ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğini bildirmektedir. Bu mübarek gecede yapılacak samimi dua ve yakarışların İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diler, tüm hemşehrilerimizin ve Müslümanların Miraç kandilini kutlarım”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817