Başkan Köşker’den  yılbaşı ziyaretleri
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yılbaşı akşamı kurum ve kuruluş ziyaretleri yaptı. Gebze’de 2014’ü görevlerinin başında karşılayan zabıta, itfaiye, emniyet, sağlık çalışanlarını ziyaret eden Köşker, “Yeni yılın Gebze halkına, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

 

 

 

EMNİYET ZİYARETİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşı akşamı ilçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yılbaşı akşamını da vatandaşların arasında geçiren Başkan Köşker ilk olarak Gebze Center’ı ziyaret etti. Burada Center esnafını ziyaret eden Köşker, hayırlı işler diledi. Center’da alışveriş yapan vatandaşlarla sohbete eden Başkan Köşker, Gebzelilerin yeni yılını kutladı. Gebzeliler için görev başında olan zabıta müdürlüğündeki nöbetçi personeli de unutmayan Köşker, personellerinin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Zabıtaya yeni yıl akşamı vatandaşlardan gelen şikayetlere ve çağrılara ilişkin de bilgi alan Başkan Köşker ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçti. Gebze’nin huzuru ve güvenliği için yılbaşı akşamında da görev başında olan emniyet personelini ziyaret eden Başkan Köşker’i binaya gelişinde İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz karşıladı.

MEHMETÇİKLERİ UNUTMADI

Yılmaz ve görev başındaki emniyet personelinin yeni yılını tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Canımızı, malımızı güvenliğini sağlayan emniyet teşkilatımızın cefakar mensuplarına ne kadar teşekkür etsek az. Yeni bir yıla polis kardeşlerimizin çalışmaları sayesinde huzur içerisinde gireceğiz inşallah. Görüyoruz ki; görev başındaki polis kardeşlerimiz sayesinde Gebze’mizde asayiş berkemal!” dedi. Emniyetin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı binasına geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, burada görev başında olan Mehmetçikler ve komutanlarla sohbet etti. Görevli personelin ve Mehmetçiklerin yeni yılını kutlayan Başkan Köşker ardından Fatih Devlet Hastanesi Acil servisini ziyaret etti. Yeni yılda sağlık sorunları nedeniyle Acil serviste olan vatandaşlar ve yakınlarına acil şifalar dileyen Başkan Köşker, görev başındaki personelin de yeni yılını kutladı.

DOLU DOLU BİR YIL

Burada vatandaşlarla karanfil dağıtan Başkan Köşker, “Geçen yıl bizim açımızdan ve Gebzeliler açısından dolu, dolu bir yıldı. 2014 yılı Gebze için çok daha iyi hizmetlerin yapılacağı bir dönemin başlangıcı olacak. 5 yıldır olduğu gibi bu yılda yine halkımızın içinde olmaya ve onlarla birlikte sorunlara çözüm noktasında çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz.  Biz bu makamlara hizmet için geldik ve o doğrultuda çalışıyoruz.  Yeni yılın Gebze halkına, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Köşker yılbaşı akşamı gerçekleştirdiği ziyaretlerde, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürleri eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817