banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN KÖŞKER’İN 23 NİSAN MESAJI
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. 23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin önemli bir dönemeci olduğunu belirten Başkan Köşker, “23 Nisan 1920’de olağanüstü şartlar altında toplanan Meclisimiz,  yüz yıla yakın bir zamandır milletimizin geleceğiyle ilgili önemli sorumluluklar üstlenmiş, demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesinde en büyük paya sahip olmuştur” dedi.

Başkan Köşker 23 Nisan kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında hayati rol üstlenen Büyük Millet Meclisi, ülkemizin sorunlarına her zaman sahip çıkmış, aldığı tarihsel kararlarla Cumhuriyetimizin gelişimine hız kazandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık ilkelerini yerleştiren Atatürk, “Yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin yapısının ruhu milli egemenliktir. Milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir” diyerek, ulusal egemenliğin devlet ve toplum hayatındaki önemini çarpıcı bir şekilde ifade etmiştir.  Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir. Çocuklarımıza ve gençlerimize vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu vesileyle, hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826