banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Koyun: Hedefimiz Kupalar Kazanmak

Kocaeli Ticaret Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, şampiyonluk kupası ile birlikte yerini aldı. KOTO’nun Haziran Ayı Meclis Toplantısında kürsüye çıkan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun konuşmasında kendinden önce ki başkanlarını da hatırlatırken geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden önceki dönem Kocaelispor kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez’i de andı.

ALT YAPI İÇİN 10 YILLIK PLAN

KOTO Meclisinde konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun konuşmasında alt yapı ile ilgili projelerinden bahsetti ve “Bu kent 2 milyonluk bir kent, mozaik bir kent. Bu kenti takımın uzun yıllar üst ligde tutabilmemiz için, daha büyük başarılar için önceliğimiz alt yapı olması lazım. 10 yıllık bir proje hazırladık. İlk önceliğimiz alt yapı, alt yapıyı nasıl güçlü bir hale getirilebiliriz? Bunun üzerine bir çalışma yaptık” dedi.

35 MİLYON LİRA BORCUMUZ VAR

Başkan Koyun açıklamasının devamında, “Kocaelispor’un uzun zamandır ekonomik sıkıntıları var, mali disiplinden sapılmış durumda, yeni hamleler yapıyoruz ki bu kapsamda futbolcularımız, teknik heyetimize ve tedarikçilerimize borcumuz yok ama geçmişten gelen toplam 35 milyon lira borcumuz var ve bu borcu bir an önce ödeyerek 5 yıl sonra Türkiye kupasını ve süper kupayı kente getirmiş bir kulüp hedefliyoruz.” ifadelerinin kullandı.

KOCAELİSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un ardından kürsüye gelen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, kentin önde gelen isimlerine seslendi ve “Kocaelispor bu kentin en önemli reklam lokomotifidir. Bu lokomotifin boş olmaması için destek verilmesi gerekir ki Kocaelimizin ticari hayatı başta olmak üzere her şeyine hareket gelsin. Tüm oda başkanlarımıza ve Kocaeli'nin önde gelenlerine sesleniyorum, Kocaelispor'a sahip çıkalım. Şuan tam zamanı, kulübün daha ileriye gitmesi için destek vermenin tam zamanı. Kocaelispor'un maliyetinin sadece bir yerlere mal edilmesinin ihanet olacağını düşünüyorum, herkesin ufak olsa da destek sağlayacağı projelere imza atmamız gerekiyor. İnşallah Süper Lig'e kadar devam diyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751