banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN, MALDİVLİ BAKANI AĞIRLADI
 Maldiv Cumhuriyeti Altyapı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Mohammed Muiz’i ve Maldiv Milletvekili Ahmet Arif, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, misafir bakan ve milletvekiline kent ile ilgili bilgiler verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu daha sonra konuk bakanı Sekapark’ta gezdirdi. Endüstriyel dönüşümün kent üzerinde olumlu etkisini anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Gördüğünüz bu hizmetler ülkemizdeki istikrarın yansımasıdır. Bizler yerel yönetimler olarak güçlü merkezi bir yönetimin varlığıyla ancak bu büyük hizmetleri yapabiliriz” dedi.

 

BAKAN MUİZ, SEKAPARK’I ÇOK BEĞENDİ 

Resmi ziyaretler için ülkemize gelen Maldiv Cumhuriyeti Altyapı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Mohammed Muiz, Sekapark’ı gezdikten sonra bu dönüşümden çok etkilendiğini söyledi. Maldivli bakan ayrıca konukseverlikleri için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Maldivli Bakan Dr. Mohammed Muiz’e günün anısına hediyeler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751