banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Nurettin Kaplan Başarıdan Başarıya İmza Atıyor

KADİM ŞEHRİMİZ ‘‘AĞRI’’ DERGİ KONUSU OLDU

Kocaeli Körfez Ağrı Derneği Başkanı Nurettin KAPLAN başarıdan başarıya imza atmaya devam ediyor. Uzun zamandır beklediği dergi ‘‘HEMŞEHRİM’’ adlı derginin ilk baskının çıktığını duyurdu.

‘‘AYLARDIR UĞRAŞTIK 156 SAYFA TAMAM’’

 Aylar boyu süren yoğun, özverili, fedakârca yapılan çalışmanın sonucunun mahsulü olan derginin, 156 Sayfadan oluştuğunu açıklayan KAPLAN, derginin konusunun Ağrı olduğunu vurguladı.

‘‘HEMŞEHRİLERİMİZDEN BÜYÜK TALEP GELDİ’’

  Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı KAPLAN, geçtiğimiz aylar da dergi için gerekli izinlerin alındığını, baskıya verildiğini bildirmişti, baskıya verilen derginin geldiğini söyledi.

 Kocaeli Körfez Ağrı’lılar Derneği Başkanı Nurettin KAPLAN açıklamalarına şu şekilde devam etti.

Yeni ve çok özel bir proje ile karşınızdayız. Aylar boyu süren yoğun, özverili ve fedakarca yaptığımız 
çalışmaların mahsulü olan HEMŞEHRİM dergimizi sizlerle buluşturmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Her sayfada ayrı bir çalışmanın yer aldığı dergimizde emeğimizin karşılığı hiç şüphesiz siz değerli okurlarımızın ilgi ve takdirleri olacaktır.
Kadim şehrimiz Ağrı’yı tanıtmak, gönlü Ağrı kadar yüce olan siz kıymetli hemşehrilerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirmek, geçmişten bugüne tevarüs eden kültürel zenginliklerimizi, değerlerimizi, yaşatmak ve gelecek kuşaklara taşımak cihetiyle hazırlanan dergimizle birlikte ufkumuz daha geniş ve geleceğimiz daha parlak olacaktır.
Bütüncül bir perspektifle hazırlanan Hemşehrim dergimizde ilimizin tarihsel birikiminin, kültürel kimliğinin, değerlerinin ve coğrafi güzelliklerinin yanı sıra Kocaeli ilimizde ikamet edip iz bırakmış yüreklere dokunmuş kanaat önderlerimizin, iş adamlarımızın, siyasetçilerimizin tecrübelerini ve hemşehrilerimizle birlikte hayata geçirmiş olduğumuz çalışmaları da bulacaksınız.
TÜİK’in açıkladığı verilere göre Kocaeli’de Ağrı nüfusuna kayıtlı 52.000, Körfez’de ise 13.800 hemşehrimiz yaşamaktadır. Nüfus yoğunluğu yanı sıra sanayi ve hizmet sektöründe de Ağrılı hemşehrilerimizin etkin olduğu ve ekonomiye önemli katkı sunduğu görülmektedir. Bu bağlamda Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği olarak misyonumuz; hemşehrilerimizi tek çatı altında toplayarak, kolektif bir bilinç içerisinde ortak aklı, ortak vicdanı ve 
ortak dili hakim kılma arzusu içerisinde olmuştur. Buna paralel olarak çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta hemşehrilerimizin umutlarını yeşertmek fikirlerini kanatlandırmak ve kültürel değerlerini ölümsüzleştirmek adına böylesine önemli projeyi hayata geçirmiştir. Kocaeli genelinde öncülüğünü yaptığımız bu çalışma ülke geneline yayılacak örnek olacaktır.
Güçlü yönetim ve mutlu Ağrı’lılar parolasıyla çıkmış olduğumuz kutlu hizmet yolunda varlık sebebimiz olan siz değerli hemşerilerimize nitelikli projeler kazandırmak adına güçlü ve kaliteli bir ekip oluşturduk. Ana kademeden kadın kollarına ve gençlik kollarımıza kadar her kesimden 49 kişilik azimli heyecanlı ve dinamik bir yönetim kurulu belirledik. 
Bölgemizde tabela dernekçiliği reddeden bir anlayışla sosyal bütünleşme çerçevesinde Kocaeli’ de ses getiren, sosyal farkındalık oluşturan, kültürümüzü dolu dolu yaşatan çalışmalara imza attık. Toplumun tüm fraksiyonlarına ulaştık ve yüreklere dokunduk. Öğrencilerimizin engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaların yürütücüsü ve 
öncüsü olduk. Kadim yürüyüşümüzde inanmış ve adanmış Yönetim Kurulumuzla birlikte çıkarmış olduğumuz Hemşehrim Dergimiz siz kıymetli hemşerilerimizin en güçlü sesi ve nefesi olacaktır. Bu bağlamda dergimizin ehemmiyetine binaen büyüklerimiz ve kanaat önderlerimizle birlikte kuracağımız gönül köprüleri ile tüm hemşehrilerimize ulaşmasını ümit ediyoruz. 

Söz uçar yazı kalır. Yazılı olan özenle saklanır. Kültürel kimliğimizi diri tutacak, değerlerimizi zenginleştirecek ve geleneklerimizi gelecek kuşaklara taşıyacak değerli bir eseri siz kıymetli hemşerilerimizin beğenisine sunuyoruz. 
Sözlerime son verirken çalışmamızın her aşamasında emek veren, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, fikirleriyle besleyen, değer katan başta yönetim kurulu arkadaşlarımız olmak üzere iş insanlarımıza, kanaat önderlerimize, dostlarımıza ve hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nimet 3 yıl önce

MaşAllah körfez Ağrılılar tüm derneklere örnek oluyor

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680