Başkan Ordu’da Kocaeli modelini anlattı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni yasa ile büyükşehir olmaya hazırlanan Ordu’da “Büyükşehirde Kocaeli Modeli”ni anlattı.

 

KENTLERİ BÜYÜKŞEHİR YASASI KURTARACAK

AK Parti Ordu İl Danışma Toplantısı'na katılan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz ve teşkilat üyelerine Kocaeli’nin büyükşehir olduktan sonra yaşadığı tecrübeyi aktardı. Hınca hınç dolan salonda sunum yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Ordu'nun elde edeceği kazanımları bir bir anlattı. Kentleri kurtaracak olan projenin yeni Büyükşehir yasası olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu “Beldelerin kapanması ve güçlü ilçe belediyelerinin kurulması doğru bir karardır. Örneği Kocaeli ve Kartepe ilçesidir”dedi.

 

KOCAELİ GİBİ HİZMET ALACAK

Kocaeli’nin yasayla büyük değişim yaşadığını belirten Başkan Karaosmanoğlu aynı tecrübe ve kazanımları Ordu’nun da yaşayacağını söyledi. 2004 öncesi yetkisiz belediyelerin kentleri nasıl bir uçuruma sürüklediğine de değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Ordu’nun da geleceği parlaktır. Ordu il hudutları ile Büyükşehir olduğunda Kocaeli gibi şehrin her noktasına hizmet alma imkanı bulacak.”dedi. 

 

ORDU’NUN KÖYLERİNE YARDIM SÖZÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz'ın köylerle ilgili dile getirdiği sıkıntıları dikkate alan Başkan Karaosmanoğlu, Ordu köylerine ihtiyaç olan itfaiye ve kar temizleme aracı gönderme sözü verdi. Başkan Karaosmanoğlu'na Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Enver Yılmaz tarafından Ordu'nun simgesi şehir silüet tablosu verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817