Başkan Öztürk Davetiyeleri Bizzat Dağıtıyor

Mevcut Oda Başkanı Yahya Öztürk kar yağışı ve soğuğa rağmen kongre davetiyelerini bizzat kendi dağıtıyor.

Oda Başkanı Yahya Öztürk tıpkı hizmet akışında olduğu gibi esnaf ziyaretlerinde de hava koşullarının kendilerine engel olamayacağını ve her zaman esnafın yanıbaşında olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Öztürk yaptığı açıklamada;

"Temsil etmekten onur duyduğum Kıymetli Esnaf ve Sanatkarlarım; öncelikle Esnaf ve Sanaatkarlarımıza hayırlı işler dilerim. Göreve geldiğimiz günden beri esnafımız için yaptığımız çalışmalar aşikar. Odayı devraldığımız zaman odanın yeri küçük, eski barakadan ibaretti. İlk işimiz Körfez esnafına yakışan güzel bir yer yapmaktı ve Allahımıza şükürler olsun ki :

*Körfez esnafımıza yakışır güzel modern kendi mülkü olan odayı esnafımıza kazandırdık.

*Esnafımız için Çanakkale gezisi düzenledik. Esnafımızla birlikte güzel vakitler geçirdik.

*Esnaflarımızın günlük ihtiyaçları, sağlık ihtiyaçları, ticari ihtiyacları için Körfez'imizde gerekli kurumlarla anlaşma yapıp indirim kazanmasını sağladık.

*Körfez esnafımızın her zaman yanında olduk düğününde, cenazesinde, mağaza açılışında ve benzeri her durumunda yanlarında bulunduk.

*Pandemi döneminin başlangıcı ve şuan geldiğimiz noktaya kadar her zaman esnafımızın yanında olup odamızın yapabileceği yardımlarda bulunduk.

Bu süreçte yanımızda olan olmayan bütün arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Yapılacak olan kongremizin şölen havasında geçmesi için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Tüm esnaflarımızı kongremize bekleriz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817