banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Öztürk; “Kadına Şiddetin Her Türlüsüne Karşıyız"

Toplantıya katılan yönetim ve konuklara üzerinde “Körfez kadına şiddete dur diyor” yazılı yaka rozetleri takıldı.

Kasım ayı toplantısı meclis salonunda gerçekleşti. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve oda yönetimi, aldıkları kararla rozetler hazırlattılar ve yakalarına taktılar. Toplantıya konuk olarak katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Belediye Başkan aday adayı Caner Göçmez’de rozet takarak salona girdiler.

Toplantı, her ay olduğu gibi odanın aylık faaliyet raporlarının ve mali raporların onaylanmasıyla başladı. Oda Başkanı Recep Öztürk yaptığı konuşmada ekonomik konulara ve bu alanda gözükmeye başlayan düzelmeye dikkat çektikten sonra, kadına yapılan her türlü şiddet ve hakaret içeren davranışa karşı olduklarını söyledi.

Oda üyelerinin ve komite başkanlarının konuşmalarından sonra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da kürsüye konuk olarak çıktı ve kadınlara yönelik yapılan çalışmaları anlatıp, şiddete karşı olduklarını, kadına büyük önem verdiklerini söyledi. Toplantıda odanın eski üyelerine plaketler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826