Başkan Pehlivan Hacılarla Yemekte Bir araya Geldi

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan bu yıl hac farizasını yerine getiren, hacılarla yemekte bir araya geldi.Başkan Pehlivan hac farizasını yerine getirerek,hayatlarında yeni bir sayfa açan tüm hacıları tebrik etti.

Körfez Belediyesi, ilçedeki hac farizasını yerine getiren Körfez’li bay ve bayan hacıları Yarımca Kültür Merkezinde verdiği yemekli programda bir araya getirdi.Körfez Belediyesi Başkanı Yunus Pehlivan ev sahipliği yaptığı yemeğe;Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopcu,Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu,Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun,Körfez Müftü Vekili Servet Yalçın,belediye başkan yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu,İsa Taş,Musa Yüksel,Yarpaş Genel Müdürü İsmail Baran,meclis üyeleri,ilçede görev yapan imam-hatipler,muhtarlar ile bay ve bayan hacılar katıldı.Program merkez cami imam-hatibi Orhan Tuna’nın Kuran Tilaveti ile başladı.Daha sonra Ramazan Zor ve ekibinin okuduğu ilahiler ve getirdiği salavatlar eşliğinde yenilen yemeğin ardından,semazen gösterisi yapıldı.Program İlçe müftü vekili Servet Yalçın’ın yemek duası ile devam etti.

 

Hacıların sağlıklı bir şekilde kutsal topraklara gidip dönmelerinden büyük mutluluk duyduğunu programda yaptığı konuşmada belirten Başkan Pehlivan, davetlerini kırmayarak yemeğe katılan bütün hacılara teşekkür etti. Pehlivan “Öncelikle haccınızın kabul olmasını diliyorum. Bu gün burada gönül soframızda sizlerle bir aradayız. Bu yemeği sizlerin onuruna tertip ettik. Sizlerde katılarak şeref verdiniz. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz, sevdikleriniz ve çevrenizdeki insanlarla birlikte en iyi şekilde paylaşmanız ümidiyle haccınızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah´tan temenni ediyorum. Allah gidemeyenlere de bu görevi yerine getirmeyi nasip etsin.” dedi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopcu Körfez’li hacılara yönelik kısa selamlama konuşması yaparak hac farizasını yerine getirerek geri dönen hacıları tebrik edip, ömürlerinin bundan sonraki kısmının sağlık ve esenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.Programın sonunda yemeğe katılan hacılara Başkan Pehlivan Kuran-ı Kerim hediye etti.


Başkan Pehlivan, Hacılara Kur'anı Kerim Hediye etti















 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817