banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN PİŞİRDİ, VATANDAŞ AFİYETLE YEDİ
 Başkan Baran Mangal Başında Geçti

Hafta sonlarını halkın mutluluklarına ortak olarak geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, düğün cemiyetlerinin yanı sıra Körfez’de düzenlenen birçok etkinliğe katılarak programlarını sürdürüyor. Bu çerçevede Karadenizliler Derneğinin düzenlediği Hamsi Günü etkinliğine katılan Başkan Baran, mangal başına geçti, kendi elleri ile pişirdiği hamsileri Körfezli vatandaşlara ikram etti. Düzenlenen Hamsi Günü etkinliğine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlere balık pişirme konusunda püf noktaları gösteren Baran, gençlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Oldukça renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikle vatandaşlara 750 kilo hamsi dağıtıldı.

Karadenizliler Derneğine Gelenler Hamsiye Doydu

Etkinlikle konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran, böyle güzel bir günü organize edenlere teşekkür etti. Başkan Baran, “Vatandaşlarımızla birlikte Hamsi ikramında bulunarak bir ve beraber olduğumuzu gösterdik. Bugün Karadenizliler Derneğine gelenler hamsiye doydu. Bugün Hamsi bereketi Körfezlilerin gönüllerini doldurdu, yüzlerini güldürdü. Dernek üyelerimizin Körfez’de oluşturduğu bu bereketli günü daha kalabalık ve coşkulu şekilde önümüzdeki süreçlerde hep birlikte yapalım. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751