banner2752
banner2750
banner2776

BAŞKAN, "REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN"

 

Mübarek üç ayların başında yer alan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kandillerin öneminden bahsederek, birlik ve beraberliğimizin vurgulandığı en önemli gecelerden biri olan Regaip Kandilini kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajında, “Aziz milletimizin üç aylar içinde özel bir önem verdiği ve Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının başında yer alan Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında; “Bu mübarek gün ve geceler, günlük işlerin ve telaşların ağırlığından bunalan ruhlarımızı dinlendirmek, Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli imkânlardır. Bu sebeple, mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de hep birlikte huşu içinde idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi Regaip Kandili’dir. Bu geceyi, Peygamber Efendimiz (SAV)’in ‘Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaip gecesi, Şaban ayının 15’inci gecesi, Cuma geceleri, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı geceleri” şeklindeki hadis-i şerifinin de idrakiyle bol dua ve ibadet ile değerlendirmeliyiz” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu mesajını; “İslâm Dünyası’nın birlik ve beraberliğine vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, bütün hemşehrilerimin ve Müslüman âleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum” ifadeleriyle tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680