banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Şayir’den Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile birlikte iki yıl önce vatani görevini yaparken şehit düşen Ömer Özavcı’nın annesi Hatun Özavcı’ya Anneler günü münasebetiyle ziyarette bulundular.

ANNELER GÜNÜNÜ ŞEHİT OĞLUM KUTLAMIŞ GİBİ HİSSETTİM

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şehit Annesi Hatun Özavcı; "Şehit oğlum Ömer, Anneler Günü'nde beni asla unutmazdı. Bugün onun görevini Belediye Başkanımız Hamza Şayir yerine getirdi. Belediye Başkanımız anneler günü kutlarken, sanki şehit olan oğlum kutlamış gibi hissettim" dedi.

YÜREĞİ YARALI ŞEHİT ANNELERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ

Her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanlarında olduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Bugün Anneler Günü. Biz de Anneler Günü'nde evlatlarını vatan uğruna şehit veren yüreği yaralı şehit annelerimizi ziyaret ediyoruz. Anneler Günü'nde şehidimiz Ömer Özavcı’nın annesini ziyaret ederek, dualarını aldıklarını aldık.  Onların acılarını paylaşalım istedik. Kendilerine Cenab-ı Haktan sabır diliyorum. Bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize de bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751