Başkan Sedat Yücel  : Terör Türkiye’nin meselesidir

Gölcük Belediyesi Aşiyan tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya gelen AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri,MHP Gölcük İlçe Başkanı Necati Erdurmuş,SP Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Dereli ve HAS Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Üstüner,2.kez bir araya gelmekten dolayı memnun olduklarını belirttiler.

Kahvaltı öncesinde İlçe Başkanları ortak olarak yaptıkları açıklamalarda Terörün Siyaseti olmayacağını,buna asla izin vermeyeceklerini belirttiler.İlk olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel bir konuşma yaptı.Başkan Yücel,Gölcük İlçedeki Siyasi Partilerin ilçe Başkanları olarak her ay düzenli olarak bir araya gelme fikrimiz tüm İlçe Başkanları tarafından kabul edilmiş her ay bir Siyasi Parti İlçe Başkanının ev sahipliğinde bu toplantılarımıza devam edeceğiz.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki yapmış olduğumuz bu hareket Türkiye genelinde de Halkın görmek istediği bir tablodur.Ülkenin menfaatleri denilince hep birlikte bir araya gelinerek tek yumruk olunması herkesin arzusudur.Biz Gölcük’teki İlçe Başkanları olarak bunu başlattık umuyorum ki en güzel şekilde devam edecektir.

Her zamankin den daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu günlerde Terör belasının sona erdirilmesi için 75 Milyon insan Siyasi Partilerin bir arada olduğunu görmek istiyor.Ümit ediyoruz ki buda inşallah gerçekleşecek.Terör konusu sadece bir Siyasi partinin halledeceği bir sorun değildir,Siyasi malzeme değildir dedi.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri; Öncelikle yapılan bu anlamlı davetten dolayı AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel’e ve katılan tüm İlçe Başkanlarına teşekkür ediyorum.Gölcük’ün menfaatlerini gerektiren her konuda çözüm için var olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.Bu örnek birliktelik Türkiye de Genel Başkanlarımızın da yapmasının beklenildiği bir konudur.Umuyorum ki er geç buda olacaktır dedi.

MHP Gölcük İlçe Başkanı Necati Erdurmuş; Yapılan bu davet anlam olarak bir çok güzel davranışın da habercisidir.Ülkenin menfaatleri,yaşadığımız kentin menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yönde ortak bir çalışmada bir arada olmamızı çok anlamlı buluyorum.Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor,bu doğrultuda Anıtpark ta başlattığımız imza kampanyasına destek hızla artıyor takriben 10 bin imzanın atılmasını bekliyoruz.Bu aynı zamanda Türkiye ye verilen bir mesajdır dedi.

SP Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Dereli; Ülkemizin içinde bulunduğu Terör konusunda düşüncelerimiz aynı,yaşadıklarımız aynı ise birlikte hareket etmemiz ve bizden beklentilerin olması doğru bir tespittir.Bu beklentilerin akabinde Türkiye’nin Terör belasından kurtulması için ciddi,samimi olmalıyız dedi.

HAS Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Üstüner;Gölcük için bir araya gelmemiz Türkiye için örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.Bu organizasyonun Gölcük için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Terör konusu Türkiye’nin sorunudur buna duyarsız kalınması mümkün değildir.Bu konu her Siyasi Partiyi bağlar,çözümü için sağlıklı çalışmalar yapılması gerekir dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817