Başkan, şehidimizin  babasını ağırladı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, saha çalışmaları dışında gün içerisinde ziyaretçilerini makamında kabul ediyor. Başkan Baran’ın dün önemli bir ziyaretçisi vardı; Şehidimiz Emre Kaan Arlı'nın babası Şaban Arlı. Arlı’ya ziyarette eczacı Caner Göçmez ve Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu da eşlik etti. Başkan İsmail Baran, gerçekleştirilen ziyaretin kendisini onurlandırdığını belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Şehidimiz Emre Kaan Arlı'nın babası Şaban Arlı’dan sonra Başkan Baran, Kocaeli Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrası teşekkür eden Başkan İsmail Baran, “Nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817