Başkan Sezer Hatay İçin Çalişmaya Devam Ediyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kahramanmaraş depreminde büyük hasar gören Hatay’da koordinasyon görevini sürdürüyor. Başkan Sezer, Hatay’ın tüm ilçelerinde salgın riskini ortadan kaldırmak ve hijyenin sağlanması adına başlatılan ilaçlama, dezenfeksiyon, çöp toplama çalışmalarını yerinde denetlemeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda Başkan Sezer, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte çalışmaların sürdüğü Kırıkhan, Hassa, Kumlu ve Reyhanlı ilçelerini ziyaret ederek araç, personel ve malzeme, planlama konusunda gerekli koordinasyonu sağladı.

 

 

HATAY'DA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Başkan Sezer’in koordinesinde devam eden çalışmalarda Gölcük Belediyesi ekipleri de gece gündüz demeden depremzedeler için hizmetini sürdürüyor. Defne ve Antakya'da, enkaz alanlarında ve çadır kentlerde ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon ve kemirgenle mücadele, çöp nakli, temizlik çalışmalarına devam eden ekipler, Defne’deki aşevinde; her gün 1500 kişiye de sıcak yemek ikram ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817