banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SEZER; “HER ŞEY TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN”

 

BAŞKAN SEZER’DE ÇALIŞMAYLA HAFTAYA BAŞLADI

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de haftaya temizlik işlerinin çalışması ile bismillah derken, bugün; Donanma Mahallesi ve Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde genel temizlik çalışması başlatıldı. İlçedeki tüm mahallelerde yapılacak genel temizlik çalışmasında 55 personel görev alacak. Başkan Sezer, temizlik ekibine kolaylıklar dilerken, temiz bir Gölcük için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini belirtti.  Bir program dahilinde tüm mahallelerde çalışmaların aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASIYLA NELER YAPILIYOR?

Genel temizlik çalışması kapsamında: “Mahallelerin tüm cadde ve sokaklarını yabani otlardan temizleniyor. Bildirim dışı atılmış olan tüm evsel ve kaba atıklar toplanıyor. Konteynerler çöp araçlarına boşaltılarak, yıkama aracı yardımıyla ilaçlı ve köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor. Süpürme aracı ile tüm kaldırım kenarları süpürülüyor. Konteynerlerden sorumlu ekip ile tüm hasarlı konteynerleri yerinde tamirini ve bakımını yapıyor.

Ayrıca; mıntıkacı personeller ile mahallelerin cadde ve sokaklarında süpürme işlemi gerçekleştiriliyor. Son olarak da yıkama ekibi ile tüm cadde ve sokaklar çevreye ve sağlığa zararsız dezenfektanlı su ile yıkanıyor. Mahalle muhtarları da çalışmaları yakından takip ederken, Başkan Sezer’e teşekkürlerini iletti. Bu çalışma haricinde rutin olarak yapılması gereken temizlik işleri de aksatılmadan devam edecek. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751