Başkan, “Siyaset hizmet ve dua almaktır”
 7 Haziran milletvekilliği seçimlere az bir zaman kala AK Parti teşkilatları gerek kurumsal gerek saha çalışmalarıyla seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda “Teşkilatlar Buluşuyor” toplantılarıyla seçim çalışmalarının geldiği durumu hakkında, teşkilatlara bilgi aktarılıyor. AK Parti Çayırova İlçe yönetiminin, “Teşkilatlar Buluşuyor” toplantısının bu sefer ki konuğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Başkan Karaosmanoğlu toplantıda, ”Siyasette hizmet yoksa ve vatandaşın duasını almak yoksa siyaset yapılmaz. Çok şükür halkımızın hayır duasını alıyoruz” dedi.

“KENTİN SORUNLARINI DERT EDİNDİK”

2004’ten itibaren kentin her noktasına hizmet etmek için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimizin sorunlarını dert edinmeseydik, kentimizi bu hale getiremezdik. Halkımızı dinleyerek, sorunları bir bir tespit ederek ve öncelik sırasına koyarak hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Tam da burada teşkilatlarımızın yoğun çalışması ve gayretleri de bize güç verdi. Eksik kalan yerlerimizi ve hizmetlerimizin yönlendirilmesinde sizlerin büyük katkısı oldu. Özellikle belirtmeliyim ki geçtiğimiz yıllarda yaşadığımızın kuraklığın, olumsuzluklarını aldığımız önlemlerle vatandaşımıza hissettirmedik. Biz dertli olmasaydık, önlemimizi almasaydık geçtiğimiz yıllarda su konusunda büyük sorunlar yaşardık. Hizmet, halkımızın sorunlarını karşı duyarlı olmaktır. Yönetimler yarını düşünmek zorundadır” şeklinde konuştu.

“YEREL YÖNETİMLER GÜÇLÜ HÜKÜMETLE AYAKTA KALIR”

Türkiye’nin geçmişte yönetim problemi yaşadığını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “12 sene öncesinde devletin geliri borçların faizini ödemeye dahi yetmiyordu. Ne oldu da ne değişti bu güzel ülkemizde. Ülke toprakları aynı ama yönetim anlayışında büyük değişim oldu. Haktan ve halktan yana bir yönetim anlayışı ortaya çıktı. Dün bu mantıkla hareket eden bir siyasi irade olmadığı gibi, IMF borcuyla özgüvenini yitirmiş bir ülkeydik. Artık o yıllar geride kaldı. Milletin yanında, hizmet aşkıyla yanan kadrolar bu ülkeye sahip çıktı” ifadelerini kullandı.

 

“YAPILANAMAZ DENİLENLERİ BAŞARDIK”

Geçmişi unutmamanın önemini belirterek, teşkilatların bu konuda dikkatlerini çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Bol sıfırlı ve pul değerinde olan paramızın olduğu dönemleri hatırlayalım. Paramızdan altı sıfırı atamaz diyenleri hastanelerin birleşmesine karşı olanları ve halkımızın onuruyla oynayanları unutmayalım. Halkımızın sesine kulak veren AK Parti iktidarımızın bunların hepsini tek tek başardığı gördük. Yapılanamaz denilenleri hükümetimizle beraber başardık. Bu teşkilatlarımızın özverili çalışmasıyla oldu. Sağlıkta nasıl bir devrim yaptığımızı yaşayarak görüyoruz. Basit bir ilacı bile alamıyorduk. Onun için hükümetimize ve siyasal olarak partimize sahip çıkacağız. Vatandaşımızda sizden bunu istiyor” açıklamasını yaptı.

“DÜNYA BİZİ TAKİP EDİYOR”

Dünya da ki gelişmiş ve diğer yüzlerce ülkenin, Türkiye’yi takip ettiğini anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bütün dünyanın takip ettiği bir yürüyüşümüz ve kalkınmamız var. Bu gelişmişliğin ve kalkınmanın devam etmesi için, ülkemiz başta olmak üzere, kent yönetiminden mahallemizde ki derneğimize oradan bütün sosyal projelere kadar gücümüz neye yetiyorsa sahip çıkmalıyız. Mazlum halkların umudu olan ülkemizi zaafa sokacak, zayıflığa asla düşmemeliyiz” dedi.  

“TÜRKİYE’NİN ÖRNEK TEŞKİLATLARIYIZ”

Konuşmasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun, Kocaeli teşkilatlarına dönük övgülerini de hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Kongrelerimizi örnek bir şekilde gerçekleştirdik. Kocaeli teşkilat yapısıyla, ülkemizin siyasi arenasına ve partimize örnektir. Başbakanımızın geçtiğimiz Salı günü grup toplantısında biz anlatması ve teşekkür etmesi hepimizi gururlandırdı. Bu övgü bize daha çok çalışma azmi ve gücü verdi. Başarı hepimizin başarısıdır. Bizler zincirin bir halkasıyız. Sandığa ve seçimlere sahip çıkmasaydık bu başarıyı asla yakalayamazdık. Belediye Başkanlıklarını almak yeterli değildir. Vatandaşımızın hizmetlerini gerçekleştireceğiz. Hem de gecemizi gündüzümüzü katarak çalışacağız. Yerel seçimlerden daha çok önemli bir seçim yaklaşıyor. Milletimizle gönül gönüle ve el ele vereceğiz. 7 Haziran seçimlerinde başarıyı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Sandık bize güç verecek” diyerek sözlerine devam etti.

 “DEMOKRASİ RAYINA OTURUYOR”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti için, demokrasinin vazgeçilmez bir güç olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Demokrasiyi raya oturtuyoruz. Artık geri dönülmez bir yola girdik. Bu güzel gidişatı durdurmak için içerden ve dışarıda ihanet içerisinde olanlar var. Güçlü ve söz sahibi olacağız. Sandıktan çıkacak sonuç çok ama çok önemli. Önce Haktan ve sonra Halktan yetkiyi alacağız. Yanlış yapana sahip çıkmıyoruz. Kimseye bu milletin hakkını hukukunu çiğnetmeyiz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla beraber bu hakkı çiğnetmez. Belediye Başkanları olarak bizde çiğnetmeyiz. Milletten aldığımızı millete vereceğiz. Dedikodulara karşı dikkatli olun. Genel seçimde bir oyumuzu dahi zayi etmeyeceğiz. Ak Partiye oy vermiş bizi seven vatandaşımızın oy kullanamaması diye bir şey olamaz. İlk defa oy kullanacak gençlerimizi bulacağız ve sandık listelerine yazdıracağız. AK Partiye gönül vermiş her vatandaşımız, sandık listesinin dışında kalmamalıdır” vurgusu yaptı.

“1 OYU FEDA EDEN, 1000 OYU FEDA EDER”

7 Haziran seçimlerinde teşkilatların 1 oy nasıl fazla alırım mantığıyla çalışması gereğini sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “ 1 Oyu Feda Eden, 1000 Oyu Feda eder. Felçli hastamızı dahi sırtımıza alacağız, gerekirse özel bir araçla sandığa götüreceğiz. Oyunu kullanacak ve ülkesine sahip çıkma adına sorumluluğunu oda yerine getirecek. Teşkilatlarımız bu durumda ki vatandaşlarımızı tespit etmelidir. Siyasi arenada bu sorumluluğu bizlere Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hareketi ve Yeni Türkiye’nin Başbakanı liderimiz Prof Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yüklediğini unutmayalım. İslam coğrafyasında zulüm altında kalan kardeşlerimizin de bizden bekledikleri umut ve ışık, sizin burada ki gerçekleştirdiğiniz siyasi hareketlerle yanıyor ve yanmaya devam edecek. Büyük heyecan, azim ve kararlıkla bu seçimde büyük başarı yakalayacağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.

“MAZLUMLARIN DUASI BİZE YETER”

Başkan Karaosmanoğlu ayrıca “Allah için çalışalım. Teşkilatlarımız dua almak için çalışsın. Halkımızın ve mazlumların duası, tüm teşkilatlarla bize yeter. Halkının duası alan yönetici varsa orada bereket ve güzellik vardır. Seçime her türlü hazırlığı yaparak gireceğiz ve seçim sonucunda hepimiz mutlu olacağız. Görevimiz çalışmaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim için ölçü olsun. Yüzde 62’yi Çayırova’da geçeceğiz. Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı halkımız çok seviyor. Onların da sevineceği seçim başarısını elde edeceğiz” diye konuştu.

“SANDIKLARDA OYUMUZ EN AZ YÜZDE 10 ARTMALI”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sandıkta ki oylarımızı en az yüzde 10 artırmanın çabasını vereceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız. Tam uyum içerisinde tüm kurumlarımızla aynı ip olan hak yoluna sarılacağız. Mevki ve makam peşinde koşanlardan olmadık ve olmayacağız. Çalışmazsak bunun hesabı ve sorumlulukların olduğunu bilmeliyiz. Millet bizden hizmet bekliyor. Kapı kapı akrabalarımızı ve sevdiklerimizi sandıkta AK Parti’ye oy vermeleri için tekrar hatırlatmalarda bulunacağız. Seçimden sonra sizi tebrik etmeye geleceğim” dedi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Büyükşehir Belediyesi’nin kente ve ilçelerine gerçekleştirdiği katkılar ve hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ettiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817