banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “2021 Spora Yatırım Yılı Olacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Hereke Yıldızspor’un idmanını ziyaret etti. Hereke Yıldızspor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Başkan Yardımcısı Faruk Denli’nin de katıldığı ziyarette ilk olarak teknik direktör Yusuf Örengül ve ekibiyle sohbet eden Başkan Şener Söğüt,  çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GÜZEL ÖRNEK OLACAKSINIZ

Daha sonra sporcularla sohbet eden Başkan Şener Söğüt, henüz ligler açılmadı ama her an açılacakmış gibi sıkı bir çalışma yürütüyorsunuz. Sizlere olan inancımız yüksek” dedi. “Gençlerimizi çocuklarımızı yarınlara hazırlamak, onlara sporu sevdirmek istiyoruz” diyen Başkan Söğüt, “Sizlerin spor ahlakı, çalışma azmi de çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir örnek olacak” dedi.

TEK TEK İHALELERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

2021 yılının Körfez için bir spora yatırım yılı olacağını belirten Başkan Söğüt, “Tek tek ihalelerimizi gerçekleştirerek spor tesisi sayımızı arttıracağız. Mahalli spor tesislerimiz dışında ilçemize bir kapalı spor salonu da kazandırdık, çalışmalar kısa sürede başlayacak. İlimtepe bölgesinde Millet Bahçesi içerisinde de çok güzel tesisler olacak.

BAŞARILI BİR DÖNEM YAŞAYACAĞIZ

Yani kısaca Körfez ilçemizde mevcut sahalarımıza ilave birçok saha daha eklendiğinde artık saha problemi yaşamayacağız. Çocuklarımız evlerinden yürüyerek en yakındaki spor tesislerine ulaşabilecek. Spor anlamında başarılı keyifli bir dönem yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751