Başkan Söğüt  Affetmedi, Tanış Meclisten de  İstifa Etti !

TÜM GÖREVLERİNDEN AYRILDI

Yaşananların ardından Tanış’ın kardeşinin arazisinde bulunan teller belediye tarafından yeniden alınmış, ardından Körfez Belediyesi tarafından idari soruşturma başlatılmıştı. Son olarak Tanış; Körfez Belediyesi’ndeki spor koordinatörlüğü görevinin yanı sıra YARPAŞ yönetim kurulu üyeliği ile belediye meclis üyeliğinden de istifa ettiği öğrenilmişti.

SÖĞÜT SÜRECİ ÇOK

HASSAS YÖNETTİ

Hassas süreci kamuoyu hassasiyetini de dikkate alarak değerlendiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün Tanış’ın tüm görevlerinden ayrılışı ile ilgili istifasını kabul ettiği öğrenildi. Konu hakkında Körfez Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“HURDA TELLER TANIŞ’IN

KARDEŞİNDE ÇIKTI”

“Son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan, belediyemiz tarafından yapılan saha düzenleme tadilat çalışması sırasında açığa çıkan bir miktar hurda telin hurdaya ayrılması gerekirken ayrılmadığı, meclis üyemiz Selami Tanış’ın ifadesine göre kardeşinin talebi üzerine yine kardeşine ait evin bahçesine bırakıldığı tespit edilmiştir.

İSTİFALARI KABUL EDİLDİ

Olayın akabinde söz konusu tel çitlerin bırakıldığı yerden hemen alınarak belediye hurdalığına bırakılması sağlanmış, kamu zararı oluşması engellenmiş olup konuyla ilgili olarak da belediye çalışanlarımızdan sorumlular hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Aynı zamanda konuyla ilgili olarak olayda adı geçen meclis üyemiz Selami Tanış’ın Körfez Belediye Spor Koordinatörlüğü ve Belediye Meclis Üyeliğinden istifası da kabul edilmiştir.

“OLAY BİR HIRSIZLIK DEĞİL”

Bahsi geçen olayın bir kısım medya ve yorumlarda ifade edildiği gibi bir hırsızlık olayı olmadığını, hurda tel çitlerin idareden talep edilerek alındığını, olayın idari hata ve ihmal de içerdiğini ancak olaya meclis üyemizin isminin karışmış olması da söz konusu durumun tarafımızdan da asla tasvip edilmediğini, yanlış bulduğumuzu da özellikle ifade etmek isteriz.

“HESAP SORMAKTAN ÇEKİNMEYİZ!”

Sevgili Körfez halkımız emin olsun ki, belediye yönetimi ve çalışmalarımızda bu ve benzeri usulsüz ve yanlış işleri yapanlara ve yaptıranlara asla müsaade edilmeyecek ve kim olursa olsun hesabı sorulacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817