BAŞKAN SÖĞÜT: "AĞADERE CADDESİ ZAMANINDA BİTECEK"

Körfez Belediyesinin , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü Tütünçiftlik merkezindeki Ağadere Caddesi’nde yapılan altyapı çalışmaları olanca hızı ile devam ediyor. Bölgenin en büyük ihtiyacının tamamen giderileceği bu önemli çalışma, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de yakın takibinde bulunuyor.

“DAHA GÜZEL OLACAK”

Son olarak beraberindeki teknik ekip ile birlikte Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde devam altyapı çalışmalarını takip eden ve yetkili personelden son durum ve çalışmanın tamamlanacağı gün ile ilgili bilgiler de alan Başkan Şener Söğüt, “Buradaki çalışmaların planlanan sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Her şey düzenli gidiyor. İşlemin bitmesi ile caddemizi en güzel hali ile pırıl pırıl asfaltlanmış şekliyle tekrar kullanıma açacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817