banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT, ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Alkışlarla karşılanan Başkan Şener Söğüt, “Kaldığımız yerden kollarımızı sıvayarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Covid-19 testi pozitif çıkan ve uygulanan tedaviyle virüsü yenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dün göreve başladı. 14 günlük tedavi süreci sonrasında Körfez Belediye Başkanlığı binasına gelerek koltuğuna oturan Başkan Şener Söğüt’ü, personel alkışlarla karşıladı. Başkan Şener Söğüt, “Kaldığımız yerden kollarımızı sıvayarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi

ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Çiçek takdim edildikten sonra makamına geçen Başkan Şener Söğüt, vatandaşlara da temizlik, maske ve mesafe uyarısında bulundu. Başkan Söğüt, “Tüm dünyayı ektisi altına alan Covid-19 nedeniyle 14 gündür aranızda yoktum. Çok şükür süreci sağlıklı bir şekilde tamamladık ve işimizin başındayız. Bu süreçte bizi arayan, soran dua eden tüm dostlara teşekkür ederim.

SAĞLIKÇILARIMIZA TEŞEKKÜR

Bu süreçte sağlık çalışanlarımız, sağlık ekibimiz bizlerle birebir ilgilendi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bizi sürekli olarak kontrol altında tuttular. Süreci kendimizi izole ederek süreci atlattık” dedi.

TEMİZLİK, MASKE VE MESAFE

“Tüm vatandaşlarımızdan bir ricam var” diyen Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımızdan vakalarını arttığı bu günlerde kendilerini korumalarını, temizlik maske ve mesafe kurallarına daha fazla uymalarını istiyorum Zor bir süreç. Hamdolsun biraz daha rahat atlattık ama daha zor atlatan hastalarımız da oluyor” dedi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

“Çok şükür bu gün iş başındayız” diyen Başkan Söğüt, “Özledik. İşimizi, çalışma arkadaşlarımızı özledik. Bugün bu heyecanı yeniden yaşıyoruz. 14 gün uzun bir süreç. Kaldığımız yerden kollarımızı sıvayarak hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751