banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, "Asla Pes Etmeyin"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğinde bir araya geldi. İlk olarak Okul Müdürü Fetilay Kurt ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, daha sonra da kendisini bekleyen öğrencilerle buluştu. Okul konferans salonunda gerçekleştirilen buluşmada öğrenciler sordu, Başkan Şener Söğüt de cevapladı

ASLA PES ETMEYİN

Körfez’de gençlere yönelik hayata geçirilen ve önümüzdeki dönem yapımı planlanan projelerle ilgili olarak bilgiler aktaran Başkan Şener Söğüt, “Gençlerimiz bizler için önemli. Hem bugünün hem de yarının esas sahibi sizlersiniz. Dünyayı yerinden oynatacak güce sahipsiniz. Yeterki kendinize güvenin. Hedefinizi belirleyin ve bu konuda okuyarak araştırarak kendinizi geliştirin. En önemlisi de asla pes etmeyin” tavsiyelerinde bulundu.

SİZLERLE DAHA GENÇ HİSSEDİYORUM

“Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sizler bana kendimi genç hissettiriyorsunuz. Hepinize okullarınızda, yaptığınız işlerde ve hayattaki tüm mücadelenizde başarılar diliyorum” dedi. Başkan Şener Söğüt öğrencilerden gelen sorulara da tek tek cevap verdi. İlçeye dijital bir kütüphane kazandıracaklarını belirten Başkan Söğüt, “Bilgiye ve spora ulaşımı daha da kolay hale getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751