Başkan Söğüt Başarılı Sporcuları Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gençlerbirliği Spor Kulübü adına çeşitli branşlarda yarışmalara katılan ve derece alan sporcuları ağırladı. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen buluşmada sporcularla tek tek sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazandığınız başarılar kadar, sporcu duruşunuz da bizler için önemliydi. Bizleri iki defa gururlandırdınız” dedi.

BU GURURU BİZLERE YAŞATTINIZ

Sporculara seslenen Başkan Şener Söğüt, “Sporla, ara vermeksizin ilgilenebiliyorsan başarı geliyor. Sizlerde bunu yapan başarılı sporcularımızsınız.  Sonuçlarını da alıyoruz. Bizler, sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz, onur oluyoruz. Spor, bizim hizmetlerimizin arasında en üst sırada. Yeni spor tesislerinin hazırlıklarını yapıyoruz, bunların çalışmaları içerisindeyiz.

SPORA YATIRIM YILI

Kentin en önemli eksiklerinden birisi seyirci kapasitesine sahip spor salonuydu. Bakanlığımız ve Spor Toto Teşkilatımızın destekleri ile birlikte 1.100 seyirci kapasiteli salonu 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğiz. Ayrıca mahalli spor salonlarımızın da sayısını arttırıyoruz. 2021, spora yatırım yılı oluyor.

SİZİ VE AİLELERİNİZİ KUTLUYORUM
Sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek gerçekten çok güzel. Bir kez daha başarılı sonuçlarla bizleri mutlu eden, siz değerli sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyorum. Başarılarınızda, ailelerinizin desteği ve emeği çok büyük. Bu sebeple, kıymetli ailelerinizi de tebrik ediyorum. Yolunuz her daim açık olsun” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817