Başkan Söğüt, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde personeli ile bayramlaştı. İlk olarak belediye hizmet binası içerisinde personel ile bayramlaşan Başkan Şener Söğüt, kimi personelle makamında kimiyle ise görev yaptığı birim içerisinde bayramlaştı. Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz da eşlik etti.

BİRLİKTE BAŞARIYORUZ

Personele çikolata ikramında bulunan Başkan Şener Söğüt, “Böyle güzel ailenin bir ferdi olarak, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi aramızdaki bu muhabbetti bozmasın. Biz hep daha iyiyi daha güzeli nasıl yapabiliriz diye bir çaba içindeyiz” ifadelerini kullandı.

ZORLU SÜREÇTE ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENDİNİZ

Başkan Şener Söğüt daha sonra hizmet binası dışında görev yapan ekipleri ziyaret etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne giden ve burada personelle bayramlaşan Başkan Şener Söğüt, zorlu süreçte yaptıkları çalışmalardan dolayı hepsine teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra Teknik Hizmetler Alanı’na geçti, buradaki personelle de bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817