banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT; "BİRLİKTE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Söğüt, “Mahallelerimizde gelişimi güçlü iş birliği ile sağlıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Muhtarlarımız vatandaşlarımız ile aramızdaki en büyük köprü” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizim amacımız; ortak akılla milletimiz için hizmet üretmek, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek. Tüm muhtarlarımız bizler için önemli ve değerli. Hepinize bir telefon kadar yakınım.

EN İYİ SİZLER BİLİRSİNİZ

Bir mahallenin neye ihtiyaç duyduğunu, ne istediğini ve ne gibi sorunları olduğunu en iyi bilecek kişi, o mahallenin muhtarıdır. Mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımız, vatandaşların isteklerini ve taleplerini bize aktarıyorlar. Bizde hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz.

BİRLİKTE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Özellikle yaşadığımız çevreyi daha güzel bir hale getirmek ve Körfez’i hak ettiği şekilde iyi bir noktaya taşımak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle verip, Körfez’de hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751