banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Söğüt : Biz çok Büyük Bir Aileyiz

Tütünçiftlik sahilde yer alan Kasr-ı Çakır’da toplanan Körfez Belediye Başkan adayları, kahvaltıda bir araya gelerek tanıştılar.

Toplantıda, İlçe Başkanı Şener Söğüt sahada çalışmalara başlayan aday adaylarına dikkat edecekleri noktalar hakkında bilgiler verdi.

Şener Söğüt, AK Parti’nin büyük bir aile ve her aday adayının, her üyenin ailenin parçası olduğunu söyleyerek, “Saha çalışmalarında konuşmalarınızla, üslup ve davranışlarınızla örnek olmanız gerekiyor. Kırıcı konuşmalardan kaçınıp, sürekli yapıcı olun, birlik ve beraberlik havasını bozmayın” dedi.

Söğüt, şu ana kadar yapılan çalışmaların bu ölçüde olduğunu ve bundan sonra da aynı ortamda devam etmesini istediklerini, aday açıklandıktan sonra da yine kol kola çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826